Videoiden suoratoistopalvelin ja kauppiastavaratalo

3385.00 10400.00  Incl. tax 20%

Videoiden suoratoistopalvelin ja kauppiastavaratalo asennettuna, sisältää oman domainin.

Add To Wishlist Compare
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Oma videostreaming-palvelin ilman kolmannen osapuolen rajoittavia sääntöjä ja rajoituksia. Kauppiaat voivat olla tilaajayrityksen eri osastoja tai toimintoja tai edustaa täysin itsenäisiä yrityksiä ja hankkia/muodostaa omia LIVE-palveluita tarvitsemansa määrän. Videoiden suoratoistopalvelin ja kauppiastavaratalo sisältää 12-ytimisen videopalvelimen, 1 TB tallennustilaa ja 64 GB käyttömuistia. Kaistaleveys 1Gb/s. Linux-käyttöjärjestelmä ja BBB-videostreaming-ohjelmisto. Videokokouksissa on käytettävissä mm. kuva- ja ääniyhteys, tallennus, chat, yhteinen piirustustaulu, kuvaruudun jakaminen, videoiden toistaminen, äänestäminen, sivuhuoneiden perustaminen ym. Kauppiastavaratalo asennettuna  sisältää oman domainin ja suoratoistopalvelimelle alidomain. Tavarataloon voi perustaa rajattoman määrän kauppiaita videopalvelimen kapasiteetin puitteissa. Videokanavien käyttöasteesta riippuen, kauppiaita voi olla satoja. 

 

-Kauppiastavaratalon perustaminen ja viiden kauppiaan perustaminen, tarvittaessa loput tarjouksen mukaan

-Videokokoukseen linkit kauppiaiden palveluihin

-Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

-Tietoja meistä

-Asennettujen sivujen osalta SEO

Muut ominaisuudet:

-Kaupan Teema

-Oma domain (.com tai .net-päätteinen) vuodeksi

-Wordpress sivustolle palvelintilaa 100 GB

-Lisäosat Yoast(SEO), Statistic(kävijätilastojen seurantaan), videoyhteyksien perustamiseen ja käyttöön tarvittavat toiminnat valmiina

Tilaaja ja kauppiaat voivat aloittaa suoraan sivuston sisällön tuottamisen. Vaihtoehtoisesti sivuston saa sisältövalmiina ja SEO:ttuna. Hinta riippuu aineiston laajuudesta, kysy tarjous.

Videoiden suoratoistopalvelin ja kauppiastavaratalo asennettuna, sisältäen ensimmäisen kuukauden palvelinvuokran. Hinta 3385€, seuraavat kuukaudet 305€.

Toimiva esimerkkisivusto

Videopalvelimet

Lisätiedot

Sopimuksen pituus kk

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24