Videopalvelut

Suoratoistopalvelut
Suoratoistopalvelut

Videoiden suoratoistopalvelu

Videoiden osuus internetin sisällöstä kasvaa vuosi vuodelta. Ei ihme, sillä asioiden näkeminen eri puolilta ja toiminnassa on paljon kiinnostavampaa ja informaatiosisältö on moninkertainen verrattuna kiinteään kuvaan. Reaaliaikainen videoyhteys eli suoratoistopalvelu säästää myös aikaa ja poistaa tarpeettoman kulkemisen ja matkustelun. Osapuolet voivat olla missä tahansa ja eri puolilla maailmaa.

Valmiit videoiden suoratoistoalustat

Helpoin tapa käyttää videoiden suoratoistoa on avata tili palvelusivustolla https://fi.edu.litelion.com/palvelutarjonta/ Palvelupaketteja on kaikenkokoisia, samalla sopimuksella saa lisäksi käyttöön ohjelmiston verkkokurssien valmistamiseen sekä oman verkkokaupan. Verkkokaupan kautta voi myydä kursseja, e-kirjoja ja muita tallenteita sekä tarvittaessa hallinnoida videokonferensseihin osallistumista.

Joustava hinnoittelumalli

Palvelumme sopii niin suurelle (yli 1000 osallistujaa) kuin pienelle ryhmälle (alle 10 osallistujaa). Voit tarjota erikoisosaamistasi hyvin pienellekin ryhmälle erittäin kohtuulliseen hintaan ilman pitkiä sopimuksia, myös yksityishenkilönä. Monipuolinen tarjontamme avaa täysin uuden tavan aloittaa ennenkokemattoman elinkeinomuodon.

Oma videopalvelin

Asiakkaan oma videopalvelin on yleensä pitkäaikainen investointi. Palvelimen perustamiskustannukset ovat suhteellisen korkeat. Videoiden suoratoistoa varten palvelimen on oltava tehokas ja kaistaleveyden riittävä suhteutettuna suunniteltuun osallistujamäärään. Palvelimen kuukausikustannuksiin sisältyvät myös ylläpidon ja teknisen tuen kulut. Palvelimen ylläpito hoidetaan Linuxilla, mutta videokokoukset ja -neuvottelut voidaan perustaa kätevästi WordPress-pohjaisella sivustolla. Omaan videopalvelimeen kuuluukin aina WordPress-sivusto.

Videoiden suoratoistopalvelin asennettuna sisältää 12-ytimisen palvelimen, 1 TB tallennustilaa ja 64 GB käyttömuistia. Kaistanleveys 1Gb/s. Linux-käyttöjärjestelmä ja BBB-videostreaming-ohjelmisto. Videokokouksissa on käytettävissä mm. kuva- ja ääniyhteys, tallennus, chat, yhteinen piirustustaulu, kuvaruudun jakaminen, videoiden toistaminen, äänestäminen, sivuhuoneiden perustaminen ym. WordPress perussivusto asennettuna  sisältää oman domainin.

Tilaa videoiden suoratoistopalvelin asennettuna + 1. kuukausi hintaan 1544 €Monikanavainen suoratoistopalvelu

LIVE asiakaspalvelu

Jos on tarve perustaa yritykselle videopohjainen, reaaliaikainen asiakaspalvelu tai tekninen tuki, sen voi helpoimmin ostaa kuukausiveloituksella https://neuvonta.litelion.com

Videoiden suoratoistopalveluita voidaan myydä kauppiastavaratalossa. Toiminta soveltuu yritysten asiakaspalveluun, myynti- ja tukipalveluihin jne. Esimerkki toimivasta sivustosta.

Tilaa videoiden suoratoistopalvelin asennettuna ja kauppiastavaratalo + 1. kuukausi hintaan 3385 €

Cart
Your cart is currently empty.