Videoiden suoratoistopalvelin asennettuna

1544.00 4789.00  Incl. tax 20%

Videoiden suoratoistopalvelin asennettuna, sisältää oman domainin ja WordPress-sivuston.

Add To Wishlist Compare
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Nyt on mahdollista perustaa oma videostreaming-palvelin ilman kolmannen osapuolen rajoittavia sääntöjä ja rajoituksia. Videoiden suoratoistopalvelin asennettuna sisältää 12-ytimisen palvelimen, 1 TB tallennustilaa ja 64 GB käyttömuistia. Kaistaleveys 1Gb/s. Linux-käyttöjärjestelmä ja BBB-videostreaming-ohjelmisto. Videokokouksissa on käytettävissä mm. kuva- ja ääniyhteys, tallennus, chat, yhteinen piirustustaulu, kuvaruudun jakaminen, videoiden toistaminen, äänestäminen, sivuhuoneiden perustaminen ym. WordPress perussivusto asennettuna  sisältää oman domainin. Suoratoistopalvelimelle alidomain tai oma domain. WordPress-sivustolle seuraavat sivut esiasennettuna:

-Etusivu

-Videokokoukseen

-Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

-Blog

-Tietoja meistä

Muut ominaisuudet:

-Teema

-Oma domain (.com tai .net-päätteinen) vuodeksi

-Palvelintilaa 50 GB vuodeksi WordPress-sivustolle

-Lisäosat Yoast(SEO), Statistic(kävijätilastojen seurantaan), videoyhteyksien perustamiseen ja käyttöön tarvittavat toiminnat valmiina

Tilaaja voi aloittaa suoraan sivuston sisällön tuottamisen. Vaihtoehtoisesti sivuston saa sisältövalmiina ja SEO:ttuna. Hinta riippuu aineiston laajuudesta, kysy tarjous.

Videopalvelin ja WordPress perussivusto asennettuna, sisältäen ensimmäisen kuukauden palvelinvuokran Hinta 1544€, seuraavat kuukaudet 295€.

Videopalvelimet

Lisätiedot

Sopimuksen pituus

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24