Energiakriisi 2022

Vuosi 2022 tullaan muistamaan varsinkin Euroopassa vaikeana energiavuotena. Venäjän aloittama sota ja siihen liittyvä energian käyttö aseena, on saanut monissa maissa päättäjät katumaan energiariippuvuuttaan idän karhun suuntaan. Sinisilmäisyys kostautuu kalliisti, mutta on asiassa hyviäkin puolia. Uusiutuvan energian käyttö laajenee paljon nopeammin kuin ilman sotaa olisi tapahtunut.

Vuosi 2022 muistetaan myös mullistavan energiantuotannon lähtölaukauksena Euroopassa. Lite Lion Europe tuo Eurooppaan vallankumouksellisen aurinkoenergiatekniikan. Sen avulla tavallisesta aurinkopaneelista saadaan 2-3 kertainen parannus vuotuiseen energiamäärään. Aurinkoenergian hyödyntämisen osalta koko historiankirjoitus tullaan kirjoittamaan uudelleen.

Hämmentävän suuri energiantuotto on jokaisen omin silmin nähtävissä, sillä alueelliset edustajat esittelevät mallilaitteiston avulla, miten sähköä tuotetaan vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Mittalaitteet ja hyötykuorma osoittavat kiistattomasti, että paneelien nimelliseen tehoon verrattuna saamme moninkertaisesti enemmän energiaa ulos.

Vuosikymmeniä aikaansa edellä oleva teknologia antaa toivoa vihreämmästä huomisesta. Enää ei tarvitse odotella kevään tuloa saadakseen aurinkoenergialaitteista hyötyä. Menetelmä säästää tarvittavaa pinta-alaa yli 50% tuottaakseen saman määrän sähköä kuin perinteinen tekniikka. Voimme perustellusti sanoa, että tulevaisuus on täällä jo tänään.

About the Author

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related Posts

Cart
Your cart is currently empty.