Tietosuojaseloste

Tietosuojakäytäntö
Lite Lion Europe OU: n tietosuojakäytäntö
Verkkokoulutuksessa, johon pääsee osoitteesta https://litelioneurope.com, yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijoidemme yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tietyntyyppisiä tietoja, joita Verkkokoulutus kerää ja tallentaa ja kuinka käytämme niitä.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkotoimintojamme ja on voimassa verkkosivustomme kävijöille niiden tietojen suhteen, joita he jakavat ja / tai keräävät Verkkokoulutuksessa. Tätä käytäntöä ei sovelleta mihinkään offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta kerättyihin tietoihin.

Suostumus
Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksyt sen ehdot.

Keräämämme tiedot
Henkilökohtaiset tiedot, joita sinua pyydetään antamaan ja syyt, miksi sinua pyydetään toimittamaan ne, tehdään selväksi sinulle siinä vaiheessa, kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaiset tietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, meille lähettämäsi viestin sisällön ja / tai liitteet ja kaikki muut antamasi tiedot.

Kun rekisteröidyt tilille, voimme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien nimet, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka käytämme tietojasi
Käytämme keräämäämme tietoa eri tavoin, mukaan lukien:

Tarjota, ylläpitää ja hoitaa sivustoamme
Parantaa, räätälöidä ja laajentaa sivustoamme
Ymmärtää ja analysoida kuinka käytät sivustoamme
Kehittää uusia tuotteita, palveluja, ominaisuuksia ja toiminnallisuutta
Kommunikoida kanssasi joko suoraan tai jonkin kumppanimme kautta, mukaan lukien asiakaspalvelu, tarjotaksemme sinulle päivityksiä ja muuta sivustoon liittyvää tietoa sekä markkinointi- ja markkinointitarkoituksiin
Lähetää tarvittaessa sinulle sähköpostia
Petosten löytäminen ja estäminen
Lokitiedostot
Verkkokoulutus noudattaa tavallista lokitiedostojen käytäntöä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting-yritykset tekevät tätä ja se on osa verkkoisännöintipalvelujen analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä- ja aikaleiman, viittaus- / poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrän. Näitä ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaan tietoon. Tietojen tarkoituksena on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätä väestötietoja.

Mainoskumppaneiden tietosuojakäytännöt
Voit tutustua tähän luetteloon saadaksesi tietosuojakäytännön jokaiselle Verkkokoulutus-mainoskumppanille.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai Web-majakoita, joita käytetään vastaavissa Verkkokoulutus-mainoksissa ja linkeissä, jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimelle. He saavat IP-osoitteesi automaattisesti, kun tämä tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään mittaamaan mainoskampanjoidensa tehokkuutta ja / tai yksilöimään mainostamasi sisältö, jota näet vierailemillasi verkkosivustoilla.

Huomaa, että Verkkokoulutus-sivuston haltijalla ei ole pääsyä näihin evästeisiin, joita kolmannen osapuolen mainostajat käyttävät, eikä hallita niitä.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt
Verkkokoulutussivuston haltijan tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi suosittelemme, että tutustut tarkemmin näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien tietosuojakäytäntöihin. Se voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita siitä, miten tietyistä vaihtoehdoista voidaan kieltäytyä.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetusten avulla. Jos haluat tietää tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla, löydät ne selainten vastaavilta verkkosivustoilta.

CCPA-tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)
CCPA: n mukaan muiden oikeuksien lisäksi Kalifornian kuluttajilla on oikeus:

Pyytää, että yritys, joka kerää kuluttajan henkilötietoja, paljastaa luokat ja tietyt henkilökohtaiset tiedot, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyytää yritystä poistamaan kaikki yrityksen keräämät kuluttajaa koskevat henkilötiedot.

Pyytää, että yritys, joka myy kuluttajan henkilötietoja, ei myy kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet
Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Oikeus saada tietoja – Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoistasi. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää, että tekisimme oikaisun

Cart
Your cart is currently empty.